Vecka 4 Skriv ut

Måndag

Ugnsbakad kycklingfile med aioli & stekt potatis
Pestogratinerad torsk med tomater & mozzarella

Tisdag

Stekt fläsk med löksås, bruna bönor eller raggmunk
Stekt makrill med stuvad spenat

Onsdag

Köttfärslimpa med champinjonsås
Kaviarfisk med brynt smör & purjolök

Torsdag

Mustig köttgryta med rödvin, svamp & bacon, potatismos
Pocherad koljafilé med rimmad zucchini & rödlök, torkad dill, citronmajjo

Fredag

Helstekt kotlettrad med konjaksspetsad pepparsås & potatisgratäng
Stekt panerad fisk med dansk remouladsås

VECKANS PASTA

Agnetas gräddiga köttfärssås med spaghetti

VECKANS VEGETARISKA

Gryta på Haricots Verts & Quorn, ris


Buffé: 110 kr
Avhämtning: 90 kr
Drive in: 75 kr

inklusive salladsbuffé, måltidsdryck, kaffe o kaka

Utkörning till företag